zbor in tandem

ZBOARA ALATURI DE NOI

 

bunloc

290lei

  • Zbor cu parapanta de la 1200m
  • Filmare Full HD cu GoPro
  • Bilete transport pe cablu

postavaru

350lei

  • Zbor cu parapanta de la 1700m
  • Filmare Full HD cu GoPro
  • Bilete transport pe cablu
zbor cu parapanta in tandem brasov zbor cu parapanta in tandem brasov

unde zburam?

In functie de anotimp si de conditiile meteo putem zbura din doua locuri principale :

-         Primavara, vara si toamna zburam din vf. Bunloc, Sacele

-         Iarna zburam din vf. Postavaru, Poiana Brasov

Postavaru Brasov Postavaru Brasov

cum te pregatesti de zborul in tandem in 3 pasi simpli:

1.       Rezervi un zbor in tandem cu parapanta pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de facebook.

2.       Noi te contactam si stabilim impreuna ziua si locul pentru zbor (in functie de disponibilitatea ta, a noastra si de conditiile meteo).

3.       La data si ora stabilita ne vedem la locul de intalnire (cel mai adesea Telescaunul Bunloc). Nu iti face griji, odata ajuns aici ne ocupam noi de tot, inclusiv de filmare. Tu trebuie doar sa vii cu buna dispozitie, o incaltaminte sport sau bocanci si o bluza antivant sau hanorac. La decolare este putin mai racoare decat la aterizare, data fiind altitudinea (cca. 1000m), si vrem sa te simti comfortabil pe tot parcursul experientei.

Zborul efectiv dureaza cca. 7-15 min, cu posibilitatea de prelungire in cazul in care conditiile atmosferice o permit, insa rezerva-ti aproximativ o ora pentru intreaga experienta.

cum va decurge zborul?

Vom urca impreuna cu telescaunul pana la locul de decolare. Daca vii insotit, prietenii tai pot urca si ei separat cu telescaunul, sa te vada cand decolezi, sau te pot astepta jos la aterizare (Telescaunul Bunloc).

Odata ajunsi la punctul de decolare, tu si pilotul de tandem veti incepe echiparea. Pilotul se ocupa de toata echiparea voastra garantand astfel siguranta amandurora. Veti zbura cu aceeasi parapanta, dar veti avea scaune (selete) diferite.

Pentru a decola veti face impreuna o alergare usoara de doar cativa pasi, apoi va veti desprinde usor de la sol. Si gata, sunteti in aer! Pilotul de tandem se va ocupa de pilotarea parapantei, iar tu te vei bucura in liniste de toata experienta: senzatii, peisaje, libertate, fericire! Aterizarea este tot lina, doar cativa pasi usori la sol, urmand instructiunile pilotului. Acum urmeaza rasetele, povestile si planurile pentru urmatoarea experienta! Dupa despartire, in cursul zilei, te vom contacta pentru a-ti trimite filmarea zborului, de care sa te bucuri pana ne revedem data viitoare.


Ecos Paragliding. Zbor cu parapanta in tandem la Brasov.